Telefon: 059 95 50 41

E-pošta: info@arsana.si

Fest Mest+ Ptuj

Ana Čop na Ptuju: Lilamors, glasbeni nastop

Kavarna Bodi, Ptuj

Četrtek, 30. marec 2023 ob 20.00

Vsestranska in večkrat nagrajena pevka Ana Čop predstavlja svoj najnovejši projekt Lilamors, ki bo kot album izšel kmalu in ga boste na koncertu lahko kupili v predprodaji. Lilamors se posveča združevanju kontrastov, navdih zanj pa je bila lirična poezija, ki se dotika teme smrti, smrti kot del našega življenja. V glasbi, rahlo obarvani z jazzovskim izročilom in poetično liričnostjo, glasbeniki raziskujejo zvočne in žanrske meje z uporabo glasu (Ana Čop), klavirja (Thilo Seevers) in subtilne elektronske zvočne umetnosti (Jaka Arh).

Glas, čist in jasen, razgrinja zgodbe iz tega in drugega sveta, zgodbe o miru in stiski, ljubezni, življenju in smrti, belih rekah in vijoličnem snegu … Privoščite si inovativno glasbeno izkušnjo potovanja jazza na nova ozemlja ambientalne elektroakustične glasbe in nadrealizmu podobnih kolažev slogovnih in tematskih kontrastov.

Nakup in rezervacija vstopnic: Društvo za glasbeno umetnost Arsana – info@arsana.si, tel.: 059 955041 in TIC Ptuj – info@visitptuj.eu, tel.: 02 779 60 11.

Cena vstopnice: 15 evrov.

Nakup vstopnic
FESTMEST+
Koncert je lahko tudi del vašega paketa doživetij FEST MEST+, ki vključuje:
 • Vodeni ogled mesta Ptuj

  Ob 16.00 zbor na Mestnem trgu pred TIC-em, kjer vas pričaka vodič za sprehod skozi tisočletno zgodovino mesta.

 • Večerjo s tradicionalnim menijem

  v gostilni Gostilni Ribič, Dravska ul. 9, tel.: 041 388 180, e-mail: gostilna.ribic@talum.si.
  Izbirate lahko med dvema menujema (menu 1: narezek lokalnih mesnin, domača jetrna pašteta; svinjska lička, krompirjev pire z ocvirki, čebulni kipnik, krema kislega zelja ali menu 2: narezek lokalnih mesnin, domača jetrna pašteta, file smuča, črna ričota, julienne zelenjava).

 • Glasbeni nastop Ane Čop, Lilamors

  ob 20.00, Kavarna Bodi, Ulica heroja Lacka 8, tel.: 041 88 33 11, e-mail: punkufer.dobrega@gmail.com.

Cena celotnega paketa: 38 evrov

 

Kupite paket
Sprehodite se po PtujuDodaj v Google koledar