Fest Mest+ Kamnik

Ajda Stina Turek in Vid Jamnik: Rajska ptica

Kamnik

24.1.2023 ob 19.30

KULTURNO DRUŠTVO DRUGI ZVOKI

Ajda Stina Turek in Vid Jamnik: Rajska ptica, glasbeni nastop

Z vrhunsko jazzovsko poslastico v Kamnik prihajata jazzovska pevka Ajda Stina Turek in vibrafonist Vid Jamnik, ki sta združila moči v nenavadnem, a zato toliko bolj magično sanjavem duetu vokala in vibrafona. Svoje znanje in izkušnje, pridobljene v eminentnih mednarodnih glasbenih institucijah, kot je bostonski Berklee College of Music, kjer sta se tudi spoznala, izvrstna glasbenika uporabljata v različnih glasbenih projektih. Originalne glasbene kompozicije, jazzovske standarde in celo priredbe iz zlatega obdobja slovenske popevke pa sta v letu 2022 stkala v prvi skupni album Rajska ptica, ki mu boste prisluhnili na koncertu.

Koncertu bo sledila izbrana večerja.

Nakup in rezervacija: Dom kulture Kamnik, tel. 041 360 399, 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐝𝐨𝐦𝐤𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐞.𝐨𝐫𝐠. Cena vstopnice: 20 evrov (na dan predstave 25 evrov).

 

Koncert je lahko tudi del vašega paketa doživetij FEST MEST+, ki vključuje:

  • Vodeni ogled mesta Kamnik – enourni sprehod po Kamniku, enem najlepših srednjeveških mest v Sloveniji. Sprehodili se bomo skozi središče mesta, po ulici Šutni, kjer je v preteklosti potekala živahna obrtna dejavnost. V tej ulici najdemo – med hišami drugih pomembnih meščanov – tudi rojstno hišo Rudolfa Maistra. Na čas, ko je bil Kamnik glavno mesto dežele Kranjske, nas bo na vsakem koraku opominjala čudovita arhitekturna dediščina. Start: 17.45, izpred TIC-a Kamnik.
  • Jazz koncert pevke Ajde Stine Turek in vibrafonista Vida Jamnika v Domu kulture v Kamniku
  • Večerja po jazz koncertu v Domu kulture Kamnik

Večerja v stilu glasbe. Za gurmanske užitke bodo poskrbeli kuharski mojstri iz gostilne Majolka.

 

Cena celotnega paketa: 20 evrov.

Število mest je omejeno.

 

Nakup in rezervacije: Dom kulture Kamnik, tel. 041 360 399, info@domkulture.org. Obvezna predhodna rezervacija paketa!

Dodaj v Google koledar