Fest mest

Najdaljši festival v Sloveniji


FEST MEST je praznovanje kulture, umetnosti in kulinarike v 21 zgodovinskih mestih, vse leto, od Pirana do Ptuja. Izberite najljubše dogodke in obiščite mesto. V vsakem vas čaka tudi FEST MEST+, s sprehodom po mestu, jedilnikom v izbrani restavraciji in večernim dogodkom. Čaka vas leto kulture in nepozabnih doživetij.

Vaš FEST MEST. Vaša doživetja.


Za FEST MESTNE sladokusce prirejamo vseslovensko kroženje med kulturnimi dogodki, doživetji in okusi v zgodovinskih mestih. Prvi del leta se predstave in koncerti odvijajo v dvoranah, v toplejšem obdobju pa na privlačnih lokacijah na prostem. Raziščite program in izberite MESTA, v vsakem vas pričakuje FEST MEST+ s sprehodom po mestu, jedilnikom v izbrani restavraciji in večernim dogodkom.

FEST 21 KULTURNIH DOGODKOV IN DOŽIVETIJ

Spoznajte FEST MEST dogodke in izberite praznične dni na svojem koledarju. Najdaljši festival Slovenije praznuje gledališko in glasbeno umetnost. Uživali boste lahko v komediji in drami, v koncertih big bandov, rockerjev, jazz glasbenikov in šansonjerjev.

FEST 21 RESTAVRACIJ IN KUHARSKIH MOJSTROV

FEST MEST se sestavi v praznik, v katerem poleg dogodkov izberete še restavracije. Najdaljši festival v Sloveniji je praznovanje kulture, umetnosti in kulinarike. 21 restavracij vas vabi na gastronomska doživetja v zgodovinskih mestih Slovenije, ki gostijo kulturne dogodke.

FEST 21 ZGODOVINSKIH MEST IN IDEJ ZA IZLETE

FEST MEST kot najdaljši festival v Sloveniji vašemu koledarju doda praznične dneve, ko boste sami, v dvoje ali z najbližjimi obiskali zgodovinska mesta, dogodke in restavracije. To bo priložnost, da med kosilom in večernim dogodkom ali kot dopoldansko uverturo v popoldansko dogajanje odkrivate slikovite trge in ulice, starodavne zgodbe in sodobni utrip.

Fest mest 2023. Praznovanje kulture, umetnosti in kulinarike.

CELOLETNI FESTIVAL ZGODOVINSKIH MEST

Izberite svoje FEST MEST dogodke